'Handbalsters bij rust op ruime achterstand tegen Noorwegen'

Handbalsters bij rust op ruime achterstand tegen Noorwegen
De Nederlandse handbalsters nemen het dinsdag in de tweede groepsfase van het EK in Frankrijk vanaf 21.00 uur op tegen angstgegner Noorwegen. Een punt volstaat voor het bereiken van de halve finales. Volg de wedstrijd hier live.

'Kramer in Nederlandse selectie voor wereldbeker in Heerenveen'

Kramer in Nederlandse selectie voor wereldbeker in Heerenveen
Sven Kramer maakt deel uit van de Nederlandse selectie die komend weekeinde meedoet aan de wereldbekerwedstrijd in Heerenveen. De 32-jarige schaatser staat op de lijst voor de 5.000 meter.

'Galatasaray ondanks nederlaag in merkwaardig duel door in Europa'

Galatasaray ondanks nederlaag in merkwaardig duel door in Europa
Galatasaray heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plek in de knock-outfase van de Europa League. De Turken verloren in hun laatste groepswedstrijd in de Champions League in een merkwaardig duel van FC Porto (2-3), maar eindigen toch als derde in poule D.

'Waterpoloërs onderuit tegen Spanje in derde World League-duel'

Waterpoloërs onderuit tegen Spanje in derde World League-duel
De Nederlandse waterpoloërs hebben dinsdag hun derde wedstrijd in de groepsfase van de World League tegen Spanje verloren. In Alphen aan den Rijn werd het 7-13.

'Kovac wil met Bayern iets rechtzetten tegen 'heel sterk' Ajax'

Kovac wil met Bayern iets rechtzetten tegen 'heel sterk' Ajax
Trainer Niko Kovac wil woensdag met Bayern München tegen Ajax beter voor de dag komen dan eerder dit Champions League-seizoen. De clubs strijden in de Johan Cruijff ArenA om groepswinst.

'Hockeyers kijken uit naar 'droomduel' met gastland India op WK'

Hockeyers kijken uit naar 'droomduel' met gastland India op WK
De Nederlandse hockeyers kijken na de simpele WK-zege op Canada (5-0) uit naar de kwartfinale van donderdag tegen India, want het duel met het gastland belooft een kraker te worden.