'Atalanta-coach zat besmet op de bank in Valencia: 'Ik dacht aan de dood''

Atalanta-coach zat besmet op de bank in Valencia: 'Ik dacht aan de dood'
Atalanta Bergamo-trainer Gian Piero Gasperini heeft zondag onthuld dat hij in maart bij het Champions League-duel in en tegen Valencia op de bank zat terwijl hij het coronavirus had. De 62-jarige Italiaan voelde zich erg ziek, al wist hij niet dat hij besmet was.

'Nederlands kampioene Wiebes vertrekt bij haar ploeg na bewogen periode'

Nederlands kampioene Wiebes vertrekt bij haar ploeg na bewogen periode
Wielrenster Lorena Wiebes gaat per direct weg bij Team Parkhotel Valkenburg. Het vertrek van de Nederlands kampioene op de weg komt niet als een verrassing na een bewogen periode.

'Video | Lewandowski scoort met hakje achter standbeen langs voor Bayern'

Video | Lewandowski scoort met hakje achter standbeen langs voor Bayern
Robert Lewandowski heeft zaterdag op knappe wijze voor Bayern München gescoord tegen Fortuna Düssldorf. De topspits zorgde na een harde voorzet met een hakje achter zijn standbeen langs voor de 4-0.

'Orie: 'Schiet er niks mee op als ik me vertrek Nuis persoonlijk aantrek''

Orie: 'Schiet er niks mee op als ik me vertrek Nuis persoonlijk aantrek'
Kjeld Nuis is vanaf maandag officieel in dienst van Team Reggeborgh, waarmee er een einde komt aan een samenwerking van ruim tien jaar met Jac Orie. De coach van Jumbo-Visma was geschokt door het vertrek van de tweevoudig olympisch kampioen, maar hij heeft zich er inmiddels bij neergelegd.

'Drievoudig olympisch sprintkampioen Morrow (84) overleden'

Drievoudig olympisch sprintkampioen Morrow (84) overleden
Voormalig topatleet Bobby Joe Morrow (in het midden op de foto) is zaterdag op 84-jarige leeftijd overleden. De Amerikaan maakte in 1956 indruk met drie gouden medailles op de Olympische Spelen in Melbourne.

'Franse sportminister is klaar met klagend Lyon: 'Ze zijn een beetje laat''

Franse sportminister is klaar met klagend Lyon: 'Ze zijn een beetje laat'
Roxana Maracineanu, de Franse minister van Sport, heeft het een beetje gehad met Olympique Lyon. De voormalig topzwemster is niet van plan om te bezwijken onder de druk van de club van Memphis Depay en de Ligue 1 alsnog te laten hervatten.