'Mick Schumacher gaat in Bahrein testen voor Ferrari en Alfa Romeo'

Mick Schumacher gaat in Bahrein testen voor Ferrari en Alfa Romeo
Mick Schumacher zal volgende week in Bahrein voor Ferrari en Alfa Romeo als testcoureur fungeren. Voor de zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher wordt het de eerste keer dat hij in een Formule 1-auto gaat rijden.

'Geblesseerde Ronaldo verwacht fit genoeg te zijn voor duels met Ajax'

Geblesseerde Ronaldo verwacht fit genoeg te zijn voor duels met Ajax
Cristiano Ronaldo gaat ervan uit dat hij fit genoeg is om over twee weken in actie te komen tegen Ajax in de kwartfinales van de Champions League. De sterspeler van Juventus viel maandagavond geblesseerd uit bij Portugal in het EK-kwalificatieduel met Servië (1-1).

'UFC-baas White noemt afscheid McGregor 'heel logisch''

UFC-baas White noemt afscheid McGregor 'heel logisch'
De aankondiging via Twitter van MMA-vechter Conor McGregor dat hij afscheid neemt van de sport zorgt voor veel scepsis, maar president Dana White van MMA-bond UFC gelooft dat de dertigjarige Ier echt van plan is om te stoppen.

'Southgate en Sterling roepen UEFA op in te grijpen na racistische leuzen'

Southgate en Sterling roepen UEFA op in te grijpen na racistische leuzen
Bondscoach Gareth Southgate en aanvaller Raheem Sterling hebben de UEFA opgeroepen in te grijpen nadat enkele spelers van Engeland maandagavond in het EK-kwalificatieduel bij Montenegro (1-5) racistisch werden bejegend door het thuispubliek.

'Wat Van Barneveld moet doen om niet te degraderen in PL'

Wat Van Barneveld moet doen om niet te degraderen in PL
Raymond van Barneveld vecht deze week tijdens de dubbele speelronde in Rotterdam Ahoy tegen degradatie uit de Premier League of Darts. De 51-jarige Zuid-Hollander staat als hekkensluiter - alleen de nummer laatst gaat eruit - voor een lastig maar geen onmogelijk karwei. De verschillende scenario's op een rij.

'Colombiaan scoort met fraaie omhaal op tweede niveau VS'

Colombiaan scoort met fraaie omhaal op tweede niveau VS
De Colombiaan Dairon Asprilla scoorde zaterdag met een prachtige omhaal in de VS. De aanvaller van Portland Timbers 2 bepaalde zo de eindstand op 3-1 tegen Las Vegas Ligths. Het duel werd gespeeld op het tweede niveau van het Amerikaanse voetbal.