'Nederlandse handballers verliezen drie dagen na EK-stunt nipt van IJsland'

Nederlandse handballers verliezen drie dagen na EK-stunt nipt van IJsland
De Nederlandse handballers hebben de verrassende start op het EK in Hongarije zondag net geen goed vervolg kunnen geven. De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson verloor de tweede groepswedstrijd met minimaal verschil van IJsland: 29-28.

'Sevilla-coach Lopetegui spreekt schande over Betis-grap na staafincident'

Sevilla-coach Lopetegui spreekt schande over Betis-grap na staafincident
Sevilla-coach Julen Lopetegui is woedend op de spelers van Real Betis vanwege een provocerende grap na afloop van het restant van de achtste finale in de Copa del Rey. Betis-middenvelder Andrés Guardado stak zondag de draak met Sevilla-middenvelder Joan Jordán, die een dag eerder op zijn achterhoofd was geraakt door een vanuit het publiek gegooide staaf.

'Goal Botman baat tiental Lille niet, Atalanta beëindigt zegereeks koploper Inter'

Goal Botman baat tiental Lille niet, Atalanta beëindigt zegereeks koploper Inter
Sven Botman heeft Lille OSC zondag ondanks een doelpunt niet aan een overwinning bij Olympique Marseille kunnen helpen: 1-1. Eerder op de avond maakte Peter Bosz een einde aan een slechte reeks met Olympique Lyon. In Italië bleef koploper Internazionale op 0-0 steken bij Atalanta.

'Real Madrid klopt Athletic en verovert voor twaalfde keer Spaanse supercup'

Real Madrid klopt Athletic en verovert voor twaalfde keer Spaanse supercup
Real Madrid heeft zondag voor de twaalfde keer de Spaanse supercup veroverd. De ploeg van coach Carlo Ancelotti was in de finale in de Saoedische hoofdstad Riyad met 2-0 te sterk voor Athletic Club.

'Debutant Joey Veerman geniet volop bij PSV: 'Hier heb ik lang op gewacht''

Debutant Joey Veerman geniet volop bij PSV: 'Hier heb ik lang op gewacht'
Joey Veerman heeft zondag volop genoten van zijn debuut bij PSV. Zijn invalbeurt tegen FC Groningen (0-1-winst) was voor de van sc Heerenveen overgekomen middenvelder de bekroning op zijn mooie eerste weken in Eindhoven.

'Keepersblunder kost Haller heldenrol, titelverdediger Algerije in problemen'

Keepersblunder kost Haller heldenrol, titelverdediger Algerije in problemen
Ivoorkust heeft zondag door een enorme fout van keeper Badra Ali Sangaré een zege uit handen gegeven op de Afrika Cup. Ondanks een goal van Sébastien Haller en een assist van Ibrahim Sangaré werd het 2-2 tegen Sierra Leone. Titelverdediger Algerije ging zeer verrassend onderuit en moet vrezen voor uitschakeling.