'Koeman vindt dat Oranje in tweede helft te gemakzuchtig speelde'

Koeman vindt dat Oranje in tweede helft te gemakzuchtig speelde
Bondscoach Ronald Koeman is niet bepaald tevreden met het spel van het Nederlands elftal in de tweede helft van het EK-kwalificatieduel met Wit-Rusland. Oranje won weliswaar met 1-2 in Minsk, maar had het niet makkelijk.

'Hamilton baalt van 'niet optimale' strategie Mercedes in Japan'

Hamilton baalt van 'niet optimale' strategie Mercedes in Japan
Lewis Hamilton is niet te spreken over de strategie van Mercedes tijdens de Grand Prix van Japan. De Brit, die als derde eindigde op het circuit van Suzuka, begrijpt niet dat hij zo laat naar binnen werd geroepen om zijn tweede pitstop te maken.

'Kosgei na wereldrecord: 'Ik wilde vrouwelijke Kipchoge worden''

Kosgei na wereldrecord: 'Ik wilde vrouwelijke Kipchoge worden'
Brigid Kosgei haalde zondag bij de marathon van Chicago liefst 81 seconden af van het wereldrecord. De 25-jarige Keniaanse liet zich inspireren door landgenoot Eliud Kipchoge, die zaterdag de magische grens van 2 uur doorbrak op de klassieke afstand.

'Van der Vaart neemt in doelpuntenfestijn afscheid van profvoetbal'

Van der Vaart neemt in doelpuntenfestijn afscheid van profvoetbal
Rafael van der Vaart speelde zondag in Hamburg zijn afscheidswedstrijd. In het Volksparkstadion namen oud-spelers van Hamburger SV en andere voormalig ploeggenoten van Van der Vaart het tegen elkaar op. Een overzicht van de mooiste foto's van de wedstrijd.

'Wijnaldum: 'Tweede goal in Wit-Rusland veruit mijn mooiste in Oranje''

Wijnaldum: 'Tweede goal in Wit-Rusland veruit mijn mooiste in Oranje'
Georginio Wijnaldum was zondag kritisch op het Nederlands elftal na de 1-2-zege op Wit-Rusland in de EK-kwalificatie, al was de matchwinner wel blij met zijn twee goals en het goede resultaat.

'Polen en Rusland kwalificeren zich voor EK, Kroatië niet langs Wales'

Polen en Rusland kwalificeren zich voor EK, Kroatië niet langs Wales
Polen en Rusland hebben zich zondag gekwalificeerd voor het EK van volgend jaar. De Polen wonnen met 2-0 van Noord-Macedonië en de Russen haalden met 0-5 uit op Cyprus. Kroatië kwam op bezoek bij Wales niet verder dan 1-1.