'Teleurstelling overheerst bij Ajax na gelijkspel: 'Dit voelt als verliezen''

Teleurstelling overheerst bij Ajax na gelijkspel: 'Dit voelt als verliezen'
Dusan Tadic en Davy Klaassen realiseren zich dat Ajax dinsdagavond meer uit de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta had moeten halen. De Amsterdammers bewezen zichzelf een slechte dienst door in Bergamo een 0-2-voorsprong en daarmee twee punten uit handen te geven (2-2).

'Jans baalt van instelling FC Twente in beker: 'Dit kan eigenlijk helemaal niet''

Jans baalt van instelling FC Twente in beker: 'Dit kan eigenlijk helemaal niet'
Trainer Ron Jans was dinsdagavond negatief verrast door de manier waarop FC Twente aan de wedstrijd tegen De Graafschap in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker begon. De ploeg uit Enschede speelde met name in de eerste helft ver beneden niveau en werd verrassend uitgeschakeld door de club uit de Keuken Kampioen Divisie (1-3).

'Trainer Gasperini prijst veerkracht Atalanta tegen 'technisch geweldig' Ajax'

Trainer Gasperini prijst veerkracht Atalanta tegen 'technisch geweldig' Ajax
Trainer Gian Piero Gasperini denkt dat Atalanta dinsdagavond nog meer uit de Champions League-wedstrijd tegen Ajax had kunnen halen, maar is na het 2-2-gelijkspel vooral tevreden over de manier waarop zijn ploeg omging met het spel van de Amsterdammers.

'Los Angeles Dodgers van Kenley Jansen verovert eerste MLB-titel sinds 1988'

Los Angeles Dodgers van Kenley Jansen verovert eerste MLB-titel sinds 1988
Los Angeles Dodgers heeft zich dinsdagavond (lokale tijd) verzekerd van de titel in de Major League Baseball (MLB). De ploeg van Kenley Jansen besliste de World Series door de honkballers van Tampa Bay Rays in de zesde ontmoeting met 3-1 te verslaan.

'Video | Bekijk alle Champions League-samenvattingen van dinsdag'

Video | Bekijk alle Champions League-samenvattingen van dinsdag
Bekijk de samenvattingen van alle Champions League-wedstrijden van dinsdag, waaronder Atalanta-Ajax en Atl├ętico Madrid-Red Bull Salzburg.

'Wiegman baalt dat Oranjevrouwen na rust niet in ritme kwamen tegen Kosovo'

Wiegman baalt dat Oranjevrouwen na rust niet in ritme kwamen tegen Kosovo
Sarina Wiegman houdt gemengde gevoelens over aan de 0-6-overwinning van de Oranjevrouwen in het EK-kwalificatieduel met Kosovo. De bondscoach is tevreden met de ruime zege, maar vond dat het spel van haar ploeg in de tweede helft een stuk beter had gekund.