'ADO-directeur haalt hard uit naar eigen fans: 'Ze maken de club ten schande''

ADO-directeur haalt hard uit naar eigen fans: 'Ze maken de  club ten schande'
Natascha van Grinsven-Admiraal, algemeen-directeur van ADO Den Haag, is woedend op de supporters die zich misdroegen tijdens het met 7-1 verloren play-offduel zaterdag met Excelsior. De uitsupporters gooiden vuurwerk veld, waardoor het kunstgras in het Van Donge&De Roo Stadion beschadigd raakte en de wedstrijd ruim een uur stil lag.

'PSG grijpt in afscheidsduel Mbappé bekerwinst én eerste dubbel sinds 2020'

PSG grijpt in afscheidsduel Mbappé bekerwinst én eerste dubbel sinds 2020
Paris Saint-Germain heeft het afscheidsduel van sterspeler Kylian Mbappé bekroond met het winnen van de Coupe de France. De landskampioen was zaterdag met 2-1 te sterk voor Olympique Lyonnais en verzekerde zich na vier jaar weer van de zogeheten dubbel.

'Sifan Hassan eindigt twee maanden voor Spelen slechts als zevende op 5.000 meter'

Sifan Hassan eindigt twee maanden voor Spelen slechts als zevende op 5.000 meter
Sifan Hassan heeft zaterdag opnieuw nog geen grootste indruk kunnen maken op de atletiekbaan. De 31-jarige Nederlandse eindigde bij de Diamond League-wedstrijden in Eugene als zevende op de 5.000 meter.

'Excelsior zet in vuurwerk ontsierd duel met ADO reuzenstap naar handhaving'

Excelsior zet in vuurwerk ontsierd duel met ADO reuzenstap naar handhaving
Excelsior mag nog altijd hopen op handhaving in de Eredivisie. In Rotterdam won de thuisploeg in een vuurwerk ontsierd duel met 7-1 van ADO Den Haag. De wedstrijd lag een uur stil nadat boze ADO-fans vuurwerk op het veld hadden gegooid.

'Leverkusen spoelt Europese kater weg met bekerwinst en pakt historische dubbel'

Leverkusen spoelt Europese kater weg met bekerwinst en pakt historische dubbel
Bayer Leverkusen heeft het successeizoen zaterdag afgesloten met winst in de finale van de DFB-Pokal. Vier dagen na de verloren eindstrijd van de Europa League was de landskampioen in Berlijn met tien spelers te sterk voor Kaiserslautern (1-0).

'Play-offduel Excelsior-ADO ligt ruim uur stil, vuurwerk beschadigt kunstgras'

Play-offduel Excelsior-ADO ligt ruim uur stil, vuurwerk beschadigt kunstgras
De supporters van ADO Den Haag hebben er zaterdagavond voor gezorgd dat het play-offduel met Excelsior een uur lang heeft stilgelegen. Een handjevol boze fans gooiden na de 4-0 van de Rotterdammers in de 42e minuut vuurwerk op het veld in het Van Donge&De Roo Stadion, waardoor het kunstgras beschadigd raakte.