'Ook in KNVB-beker hoge netten bij Feyenoord-Ajax, maar ze duperen tv-kijker niet'

Ook in KNVB-beker hoge netten bij Feyenoord-Ajax, maar ze duperen tv-kijker niet
Bij het duel tussen Feyenoord en Ajax in de halve finales van de KNVB-beker komen opnieuw hoge netten tussen de tribunes en het veld in De Kuip te hangen. Dat gebeurt dit keer niet rond het hele veld.

'Ploeterend McLaren grijpt in en zet technisch directeur Key aan de kant'

Ploeterend McLaren grijpt in en zet technisch directeur Key aan de kant
Technisch directeur James Key vertrekt per direct bij McLaren. Het Britse Formule 1-team heeft na de matige resultaten besloten de technische leiding grondig te reorganiseren. De onlangs bij Ferrari vertrokken David Sanchez moet een belangrijke rol krijgen bij de ontwikkeling van de auto.

'UEFA opent onderzoek naar FC Barcelona vanwege omkoopschandaal'

UEFA opent onderzoek naar FC Barcelona vanwege omkoopschandaal
De UEFA heeft donderdag aangekondigd dat er een onderzoek komt naar het omkoopschandaal rond FC Barcelona. De Catalaanse club zou de voormalige vicevoorzitter van de scheidsrechterscommissie in Spanje miljoenen hebben betaald om bevoordeeld te worden in wedstrijden.

'Voormalig wonderkind en oud-Ajacied Bojan Krkic (32) beëindigt loopbaan'

Voormalig wonderkind en oud-Ajacied Bojan Krkic (32) beëindigt loopbaan
Bojan Krkic heeft donderdag op 32-jarige leeftijd zijn voetbalcarrière beëindigd. De Spanjaard gold in zijn jeugd als sensationeel talent, maar heeft die belofte nooit echt kunnen waarmaken. In het seizoen 2013 2014 kwam hij op huurbasis uit voor Ajax.

'FC Emmen maakt seizoen gewoon af met vertrekkende trainer Lukkien'

FC Emmen maakt seizoen gewoon af met vertrekkende trainer Lukkien
Dick Lukkien maak het seizoen gewoon af als trainer van FC Emmen. Afgelopen weekend werd bekend dat hij na dit seizoen naar concurrent FC Groningen vertrekt. Daardoor was binnen de club twijfel ontstaan over het voortzetten van de samenwerking.

'NU+ | 'Nieuw' België en de zaak-Ronaldo: zo gaan toplanden EK-kwalificatie in'

NU+ | 'Nieuw' België en de zaak-Ronaldo: zo gaan toplanden EK-kwalificatie in
Hoewel het WK in Qatar nog vers in het geheugen ligt, begint donderdag alweer de weg naar het EK 2024 in Duitsland. Dat gebeurt onder meer met de kraker tussen Italië en Engeland. Hoe staan deze ploegen en zes andere Europese toplanden ervoor?