'Henk de Jong snapt niks van grote teleurstelling bij spelers De Graafschap'

Henk de Jong snapt niks van grote teleurstelling bij spelers De Graafschap
De Graafschap-trainer Henk de Jong kan weinig begrip opbrengen voor de grote teleurstelling onder zijn spelers na het 1-1-gelijkspel van zondag bij SC Cambuur in de play-offs voor lijfsbehoud. De coach is juist positief gestemd voor de return van woensdag.

'McLaren-baas biedt excuses aan bij Alonso na mislukte kwalificatie Indy 500'

McLaren-baas biedt excuses aan bij Alonso na mislukte kwalificatie Indy 500
McLaren-baas Gil de Ferran heeft zondag zijn excuses aangeboden aan Fernando Alonso, nadat de coureur van McLaren er niet in slaagde om zich te kwalificeren voor Indianapolis 500. Daardoor zal de Spanjaard zijn gewenste 'Triple Crown of Motorsport' dit jaar niet kunnen completeren.

'FC Barcelona bevestigt gesprekken met Griezmann'

FC Barcelona bevestigt gesprekken met Griezmann
In dit transferblog houden we je tot en met de laatste dag (31 augustus) van de zomerse transfermarkt op de hoogte van al het nieuws. Niet alleen de bevestigde transfers worden vermeld, maar ook de geruchten.

'Williams strikt W Series-leider Chadwick als ontwikkelingscoureur'

Williams strikt W Series-leider Chadwick als ontwikkelingscoureur
Williams heeft Jamie Chadwick vastgelegd als ontwikkelingscoureur. De 21-jarige Britse, die op dit moment aan de leiding gaat in de nieuwe W Series voor vrouwen, gaat deel uitmaken van de Driver Academy van het Formule 1-team.

'Rugbyer Folau niet in beroep na ontslag wegens homofobe uitspraak'

Rugbyer Folau niet in beroep na ontslag wegens homofobe uitspraak
Rugbyer Israel Folau gaat niet in beroep tegen de beslissing van de Australische bond om hem te ontslaan vanwege homofobe uitspraken op social media. De full-back benadrukt wel dat hij het niet eens is met de beslissing.

'Zidane opgelucht dat 'slopend seizoen' Real Madrid eindelijk voorbij is'

Zidane opgelucht dat 'slopend seizoen' Real Madrid eindelijk voorbij is
Zinedine Zidane is blij dat het dramatische seizoen van Real Madrid eindelijk voorbij is. De Fransman, die in maart terugkeerde als coach van de 'Koninklijke', merkte dat zijn spelers niet meer de benodigde motivatie konden opbrengen.