'Oproep | Werk jij in een supermarkt en heb je last van onruststokers?'

Oproep | Werk jij in een supermarkt en heb je last van onruststokers?
Scheldpartijen, vernielingen en bedreigingen: supermarktketen Dirk hoopt onrust tegen te gaan door haar personeel te voorzien van bodycams. Winkelmedewerkers kunnen de daders via beelden confronteren met hun gedrag. Werk jij in een supermarkt? En heb jij last van onruststokers?

'Dirk-personeel krijgt bodycams voor dreigende situaties in supermarkt'

Dirk-personeel krijgt bodycams voor dreigende situaties in supermarkt
Dirk gaat het winkelpersoneel uitrusten met bodycams. De supermarktketen wil incidenten tegengaan door onruststokers via een scherm direct te confronteren met hun eigen gedrag.

'Beroemd Parijs cabarettheater Moulin Rouge verliest wieken van molen'

Beroemd Parijs cabarettheater Moulin Rouge verliest wieken van molen
De wieken van de molen op het beroemde cabarettheater Moulin Rouge in Parijs zijn er in de nacht van woensdag op donderdag afgevallen. Niemand raakte gewond. Over de oorzaak is nog niets bekend.

'Europees Hof moet kijken of Nederland derdelanders uit Oekraïne mag wegsturen'

Europees Hof moet kijken of Nederland derdelanders uit Oekraïne mag wegsturen
Het Europees Hof van Justitie moet besluiten of Nederland derdelanders uit Oekraïne inderdaad mocht wegsturen. Dat moet volgens de Raad van State wel snel gebeuren, omdat de speciale richtlijn waar nu over wordt gesteggeld volgend jaar sowieso verloopt.

'NU+ | Ruzies en wurgcontract vertragen reddingsoperatie Vitesse: 'Heel zorgelijk''

NU+ | Ruzies en wurgcontract vertragen reddingsoperatie Vitesse: 'Heel zorgelijk'
Het noodlijdende Vitesse heeft nog maar een kleine twee maanden om een faillissement te voorkomen. De reddingsoperatie wordt voorlopig vertraagd door ruzies en een wurgcontract. "En dat terwijl we geen tijd hebben."

'Meer bijen geteld dan vorig jaar ondanks koud en wisselvallig weer'

Meer bijen geteld dan vorig jaar ondanks koud en wisselvallig weer
Tijdens de Nationale Bijentelling zijn meer bijen gezien dan vorig jaar. Dat is opvallend, omdat het weer tijdens de tien dagen durende telling koud en wisselvallig was. Bijen gedijen beter in warmer weer, maar lieten zich dus toch zien.