''Bloedmaan' maandagochtend overal te zien, behalve op de Wadden'

'Bloedmaan' maandagochtend overal te zien, behalve op de Wadden
De 'bloedmaan', een unieke volledige maansverduistering, zal maandagochtend vroeg naar verwachting op veel plekken in Nederland te zien zijn. Alleen op de Waddeneilanden kan bewolking het zicht belemmeren.

'Tweejarig meisje stapt met handen omhoog uit auto Florida'

Tweejarig meisje stapt met handen omhoog uit auto Florida
Een tweejarig meisje stapte met haar handen omhoog uit een auto in de Amerikaanse staat Florida. Haar ouders werden verdacht van een winkeldiefstal en zouden zwaarbewapend zijn. Daarop omsingelde de politie de auto van de verdachten met het kind erin. Het meisje is door de politie opgevangen.

'Woede in VS over Trump-aanhangers die Vietnamveteraan belachelijk maken'

Woede in VS over Trump-aanhangers die Vietnamveteraan belachelijk maken
Een katholieke school in het Amerikaanse Kentucky heeft een groep van haar scholieren veroordeeld, die vrijdag in Washington een Vietnamveteraan belachelijk heeft gemaakt. Het filmpje ging zaterdag viral.

'Lichaam in koffer Amsterdam lag al acht dagen langs dijk'

Lichaam in koffer Amsterdam lag al acht dagen langs dijk
De koffer met stoffelijke resten die zaterdagochtend werd aangetroffen langs de Zuider IJdijk op Zeeburg, lag al sinds 11 januari langs de dijk. De politie zegt daar concrete aanwijzingen voor te hebben.

'Politieauto van de weg gedrukt door vluchtende automobilist'

Politieauto van de weg gedrukt door vluchtende automobilist
Een automobilist heeft tijdens een vlucht voor de politie een politieauto van de weg gedrukt. De politieauto raakte in de slip en kwam in de berm tot stilstand. Niemand raakte hierbij gewond, meldt de politie zondag.

'May voert crisisoverleg over impasse in Brexit-overleg'

May voert crisisoverleg over impasse in Brexit-overleg
De Britse premier Theresa May gaat zondagmiddag met haar kabinet in conclaaf over de impasse in haar Brexit-beleid, aldus Sky News.