'Eigenaar gedode Duitse tv-kip krijgt hogere vergoeding in hoger beroep'

Eigenaar gedode Duitse tv-kip krijgt hogere vergoeding in hoger beroep
Een Duitse rechter heeft vrijdag in hoger beroep bepaald dat de eigenaar van tv-kip Sieglinde een hogere schadevergoeding moet krijgen vanwege de bijzondere status die de hen had, meldt het Duitse persbureau DPA.

'Emma en Noah in 2019 wederom populairste kindernamen'

Emma en Noah in 2019 wederom populairste kindernamen
De populairste kindernamen in Nederland waren in 2019 Emma en Noah. In totaal kregen 785 jongens de naam Noah en 731 meisjes de naam Emma. In 2017 stonden deze twee namen ook al boven aan de lijst; twee jaar geleden ging de eer naar Lucas en Julia.

'Alarm om 'bombrief' in Haarlem, blijkt om chocoladeletter te gaan'

Alarm om 'bombrief' in Haarlem, blijkt om chocoladeletter te gaan
Een bedrijf in de Ampzingstraat in Haarlem heeft vrijdagochtend alarm geslagen toen een verdikte envelop binnenkwam. Na onderzoek bleek echter niet een bombrief, maar een chocoladeletter bezorgd te zijn.

'Onderzoek naar expres losgelaten bedwantsen in Amerikaans filiaal Walmart'

Onderzoek naar expres losgelaten bedwantsen in Amerikaans filiaal Walmart
De politie in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft een opmerkelijke zaak toegeschoven gekregen: vorige week heeft een filiaal van de warenhuisketen Walmart gemeld dat er mogelijk expres bedwantsen zijn losgelaten in de winkel. Medewerkers hebben twee potjes met de insecten erin gevonden op de mannenafdeling.

'Amerikaanse vrouw bevalt binnen een jaar twee keer van een tweeling'

Amerikaanse vrouw bevalt binnen een jaar twee keer van een tweeling
Een Amerikaanse vrouw heeft inéén kalenderjaar twee tweelingen gebaard. De vrouw, Alexzandria Wolliston, kreeg haar eerste tweeling in maart 2019, en haar tweede tweeling in december, schrijft CNNAMPLT em>.

'Amerikaans stel belt 911 om inbreker, robotstofzuiger zorgt voor plottwist'

Amerikaans stel belt 911 om inbreker, robotstofzuiger zorgt voor plottwist
Een Amerikaans koppel uit de staat North Carolina heeft in de nacht van dinsdag op woensdag het noodnummer 911 gebeld omdat zij een inbreker in huis dachten te horen. Uiteindelijk bleek het niet om een ongewenste indringer, maar om een robotstofzuiger te gaan.