'Recordbedrag van 28,2 miljoen euro neergelegd voor horloge bij veiling'

Recordbedrag van 28,2 miljoen euro neergelegd voor horloge bij veiling
Een polshorloge van Patek Philippe is maandag in Zwitserland voor een recordbedrag van 31 miljoen Zwitserse Frank (omgerekend 28,2 miljoen euro) geveild. Het gehele bedrag gaat naar onderzoek naar Duchenne spierdystrofie (DMD), een ziekte die spieren aantast en verzwakt.

'Amsterdamse rijinstructeur betrapt op rijden zonder rijbewijs in lesauto'

Amsterdamse rijinstructeur betrapt op rijden zonder rijbewijs in lesauto
Een 32-jarige rijinstructeur in Amsterdam is vorige week betrapt op rijden zonder rijbewijs. Hij moet opnieuw rijexamen doen.

'Berlijn verbiedt 'Amerikaanse soldaten' bij Checkpoint Charlie'

Berlijn verbiedt 'Amerikaanse soldaten' bij Checkpoint Charlie
Berlijnse autoriteiten hebben acteurs verboden om als Amerikaanse soldaten te poseren bij de voormalige controlepost Checkpoint Charlie. Uit onderzoek is gebleken dat de 'soldaten' toeristen uitbuiten door geld te vragen om met hen op de foto te gaan, meldt het Duitse persbureau DPA.

'Israëlische Boeing 747 in de lucht 'getekend' tijdens laatste vlucht'

Israëlische Boeing 747 in de lucht 'getekend' tijdens laatste vlucht
Piloten hebben zondag tijdens de laatste vlucht van de Boeing 747 van Israëlische vliegmaatschappij El Al het vliegtuig in de lucht 'getekend' bij wijze van eerbetoon en afscheid. Op de vluchtradar is de beeltenis van het vliegtuig duidelijk te zien.

'Per ongeluk spacecake geserveerd bij begrafenis in Duits Wiethagen'

Per ongeluk spacecake geserveerd bij begrafenis in Duits Wiethagen
Bij de condoleance van een begrafenis in het Duitse Wiethagen is per ongeluk spacecake geserveerd. Dertien personen die dachten dat ze normale cake aten, werden misselijk of duizelig, melden diverse Duitse media dinsdag.

'Arend trekt sms-budget onderzoekers leeg met onverwacht bezoek aan Iran'

Arend trekt sms-budget onderzoekers leeg met onverwacht bezoek aan Iran
Een arend heeft het sms-budget van Russische onderzoekers leeggetrokken met een onverwacht bezoek aan Iran. De roofvogel, voorzien van een aan een simkaart gekoppelde gps-tracker, verstuurde vanuit Iran honderden dure sms'jes, waardoor het volledige sms-budget dat bedoeld was om in totaal acht arenden te volgen opraakte.