'Rechter akkoord met 17 miljoen schadevergoeding voor slachtoffers Weinstein'

Rechter akkoord met 17 miljoen schadevergoeding voor slachtoffers Weinstein
Een Amerikaanse faillissementsrechter is maandag akkoord gegaan met het liquidatieplan voor The Weinstein Company, het bedrijf van veroordeeld zedendelinquent en filmproducent Harvey Weinstein en zijn broer Bob. Dat plan houdt in dat 17 miljoen dollar (14 miljoen euro) uit het bedrijf opzij wordt gezet voor slachtoffers van Harvey Weinstein.

'Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week'

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week breidt Netflix zijn aanbod uit met nieuwe films en series. Deze week onder meer de live-action Winx-serie en de terugkeer van Riverdale.

'HBO Max bezig met ontwikkelen van Harry Potter-televisieserie'

HBO Max bezig met ontwikkelen van Harry Potter-televisieserie
HBO Max is bezig met het ontwikkelen van een televisieserie over Harry Potter, schrijft &utm_medium=social" target="_blank">The Hollywood Reporter. Het streamingplatform zou met meerdere scenarioschrijvers in gesprek zijn.

'Percussionist Sheila E. werkt aan film over samenwerking met Prince'

Percussionist Sheila E. werkt aan film over samenwerking met Prince
Sheila E. is bezig met een film over haar samenwerking met Prince, de in 2016 overleden poplegende. Dat maakte de 63-jarige percussionist bekend op &__tn__=%2CO%2CP-R" target="_blank">Facebook.

'Ook Asia Argento beschuldigt Fast And The Furious-regisseur van misbruik'

Ook Asia Argento beschuldigt Fast And The Furious-regisseur van misbruik
De Italiaanse actrice Asia Argento, die eerder Harvey Weinstein van verkrachting beschuldigde, zegt dat The Fast And The Furious-regisseur Rob Cohen haar seksueel heeft misbruikt.

'Jamie Dornan 'stortte in' na opnamen laatste film'

Jamie Dornan 'stortte in' na opnamen laatste film
Jamie Dornan heeft zich naar eigen zeggen nooit eerder zo verdrietig gevoeld als na afloop van de opnamen voor Wild Mountain Thyme (2020), over een drama in een Ierse familie.