'Hoe is het om Máxima te spelen? 'Het voelt als een enorme verantwoordelijkheid''

Hoe is het om Máxima te spelen? 'Het voelt als een enorme verantwoordelijkheid'
Volgend jaar kunnen we eindelijk kijken naar de serie Máxima, over de jongere jaren van onze koningin. Delfina Chaves kruipt in de huid van Máxima. De Argentijnse actrice vertelt aan NU.nl dat ze qua persoonlijkheid behoorlijk op onze koningin lijkt. Toch is de rol een flinke uitdaging.

'Recensieoverzicht John Wick 4: 'Waanzinnige actie is ook uitputtingsslag''

Recensieoverzicht John Wick 4: 'Waanzinnige actie is ook uitputtingsslag'
Het vierde deel in de John Wick-reeks krijgt wereldwijd lovende kritieken. Ook in Nederland zijn veel recensenten positief over Chapter 4. Met name de virtuoze actiescènes springen in het oog. De lengte - bijna drie uur - stuit sommige critici wel tegen de borst. Een overzicht van de recensies die tot nu toe in Nederland zijn verschenen.

'Ciarán Hinds en Rory Kinnear in tweede seizoen van The Rings of Power'

Ciarán Hinds en Rory Kinnear in tweede seizoen van The Rings of Power
Ciarán Hinds is gecast voor het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Ook Rory Kinnear en Tanya Moodie krijgen rollen in de nieuwe afleveringen van de fantasyserie. Dat maakt streamingdienst Prime Video maandag bekend.

'Recensieoverzicht Shazam! Fury of the Gods: 'Druk en vreugdeloos''

Recensieoverzicht Shazam! Fury of the Gods: 'Druk en vreugdeloos'
Recensenten waren al niet echt te spreken over de film Shazam!, die in 2019 is verschenen. Bij het vervolg Shazam! Fury of the Gods is dat niet heel anders. Zelfs het acteertalent van Helen Mirren (Hespera) en Lucy Liu (Kalypso) kan het niveau van de superheldenfilm niet opkrikken. NU.nl zet de recensies uit de buitenlandse media voor je op een rij.

'Dochter Obama schrijft mee aan nieuwe serie Swarm van Donald Glover'

Dochter Obama schrijft mee aan nieuwe serie Swarm van Donald Glover
Malia Obama, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, is een van de schrijvers van de nieuwe Amazon Prime Video-serie Swarm. De 24-jarige Obama heeft aan alle zeven afleveringen meegewerkt.

'Taron Egerton niet gebeld voor James Bond en vindt zichzelf ongeschikt'

Taron Egerton niet gebeld voor James Bond en vindt zichzelf ongeschikt
Het is nog altijd niet duidelijk wie de volgende James Bond wordt. De kans dat Taron Egerton de rol op zich gaat nemen, lijkt klein. De Kingsman-acteur is nog niet gebeld en vindt zichzelf ook niet zo geschikt.