'Maker van Undercover en Ferry gaat nieuwe series voor Netflix produceren'

Maker van Undercover en Ferry gaat nieuwe series voor Netflix produceren
Netflix heeft een overeenkomst gesloten met Nico Moolenaar, de maker van Undercover en Ferry. Dit betekent dat de Belgisch-Nederlandse scenarioschrijver en producer de komende jaren nieuwe series voor de streamingdienst gaat ontwikkelen.

'Televisieseries over moordenaars: voor de een genieten, voor de ander een hel'

Televisieseries over moordenaars: voor de een genieten, voor de ander een hel
Een aangetroffen lichaam, een rechercheur die een plaats delict onderzoekt en de zoektocht naar de moordenaar: het truecrimegenre is zeer populair. De nieuwe Netflix-serie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer werd in de eerste dagen maar liefst 196,2 miljoen uur gestreamd. We vinden het heerlijk om veilig vanaf de bank waargebeurde misdaad te bingen. Maar hoe is het voor familieleden en vrienden van slachtoffers om steeds opnieuw geconfronteerd te worden met de beelden van gruwelijke gebeurtenissen?

'Michiel Huisman heeft hoofdrol in nieuwe serie Echo 3 op Apple TV+'

Michiel Huisman heeft hoofdrol in nieuwe serie Echo 3 op Apple TV+
Michiel Huisman speelt de hoofdrol in Echo 3, een nieuwe serie van streamingdienst Apple TV+. De Nederlander is in de serie te zien naast acteur Luke Evans. Dat hebben Apple TV+ en zijn agentschap Meerzorg Talents zondag gemeld.

'Acteurs leerden van Clooney en Roberts belang van plezier op de set'

Acteurs leerden van Clooney en Roberts belang van plezier op de set
Voor jonge acteurs kan samenwerken met sterren George Clooney en Julia Roberts behoorlijk indrukwekkend zijn. De tegenspelers van het duo in de film Ticket to Paradise hebben het vooral als leerzaam en ontspannen ervaren. Zo lieten Clooney en Roberts hun collega's vooral zien hoe zij zoveel mogelijk plezier konden maken op de set, vertellen ze in gesprek met NU.nl.

'Coolio sprak voor dood scènes van reboot animatieserie Futurama in'

Coolio sprak voor dood scènes van reboot animatieserie Futurama in
Coolio zal postuum te horen zijn in de reboot van de animatieserie Futurama. De rapper had enkele weken voor zijn dood opnieuw de stem van het personage Kwanzaa-bot ingesproken, laat producent David X. Cohen weten aan TMZ. Coolio deed die stem ook al in eerdere afleveringen in de originele serie en in de film uit 2007.

'Torenstra kreeg door nieuwe serie meer respect voor werk van partner Sophie'

Torenstra kreeg door nieuwe serie meer respect voor werk van partner Sophie
Khalid&Sophie, Op1, Jinek: de televisie barst van de talkshows. En nu is er ook Five Live, een fictieve serie die een kijkje geeft achter de schermen van deze programma's. Hoofdrolspeler Waldemar Torenstra kreeg door zijn rol als talkshowhost meer respect voor het werk van zo'n presentator, en dus ook voor zijn partner Sophie Hilbrand.