'Opzij roept Ilse Warringa uit tot invloedrijkste vrouw in cultuur'

Opzij roept Ilse Warringa uit tot invloedrijkste vrouw in cultuur
Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa is dinsdag door Opzij uitgeroepen tot invloedrijkste vrouw op het terrein van cultuur. Presentatrice Eva Jinek was de winnaar in de categorie media, zo werd duidelijk bij de bekendmaking van de jaarlijkse Opzij Top 100 van de invloedrijkste vrouwen in Nederland.

'Jennifer Lopez en Will Smith overwogen ook remake A Star Is Born'

Jennifer Lopez en Will Smith overwogen ook remake A Star Is Born
Jennifer Lopez en Will Smith waren ook van plan om een remake van A Star Is Born te maken. Momenteel draait een nieuwe versie met Lady Gaga en Bradley Cooper in de bioscopen.

'Minister Ollongren vond series van Nederlandse bodem niet goed genoeg'

Minister Ollongren vond series van Nederlandse bodem niet goed genoeg
Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is liefhebber van Klem. Volgens haar markeert de misdaadserie van BNNVARA een omslagpunt op het gebied van Nederlandse series.

'Rechter buigt zich over miljoenenaanklacht van Walking Dead-maker'

Rechter buigt zich over miljoenenaanklacht van Walking Dead-maker
De medebedenker van hitserie The Walking Dead, Frank Darabont, start een juridisch proces tegen zender AMC. Hij eist een schadevergoeding van 280 miljoen dollar (ruim 246 miljoen euro) omdat hij niet het bedrag zou krijgen waar hij als medebedenker recht op heeft.

'Ellen Pompeo: 'Patrick Dempsey niet gesproken na vertrek Grey's Anatomy''

Ellen Pompeo: 'Patrick Dempsey niet gesproken na vertrek Grey's Anatomy'
Ellen Pompeo, die elf jaar de vaste tegenspeler was van Patrick Dempsey in de ziekenhuisserie Grey's Anatomy, heeft na zijn vertrek uit de serie in 2015 niet meer met hem gesproken.

'Theo Maassen speelt bankdirecteur in nieuwe jeugdserie VPRO'

Theo Maassen speelt bankdirecteur in nieuwe jeugdserie VPRO
Theo Maassen en Anniek Pheiffer krijgen een rol in de nieuwe jeugdserie Zeven kleine criminelen die vanaf zondag 17 maart te zien is op NPO Zapp. De VPRO maakte maandag de cast bekend.