'Acteur Jon Voight ontvangt hoge onderscheiding van Donald Trump'

Acteur Jon Voight ontvangt hoge onderscheiding van Donald Trump
Acteur Jon Voight heeft de National Medal of Arts toegekend gekregen. Donderdag ontvangt de vader van actrice Angelina Jolie uit handen van president Donald Trump de hoogste onderscheiding die een artiest kan krijgen van de Amerikaanse overheid, meldt Variety zondag.

'Derde seizoen The Crown: deze nieuwe acteurs maken hun opwachting'

Derde seizoen The Crown: deze nieuwe acteurs maken hun opwachting
Het derde seizoen van de Britse serie The Crown gaat zondag in première op Netflix. NU.nl zet op een rijtje welke nieuwe acteurs hun opwachting maken in de nieuwe reeks over het Britse koningshuis, die zich afspeelt tussen 1964 en 1977.

'Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week'

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. Met deze week onder meer Mars, The Toys That Made Us en de kerstfilm Klaus.

'Auteur Sin City werkt mee aan televisieversie van de stripreeks'

Auteur Sin City werkt mee aan televisieversie van de stripreeks
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarom een contract ondertekend, meldt Deadline vrijdag. Ook zijn de partijen dicht bij overeenstemming met de regisseur van de eerste Sin City-film uit 2005.

'Film Joker brengt wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op'

Film Joker brengt wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op
De film Joker heeft wereldwijd meer dan 1 miljard dollar (900 miljoen euro) opgeleverd. Deze prestatie is opvallend, gezien de grimmige toon en de daarbij behorende strenge keuring van de film in veel landen.

'Clive Owen gaat Bill Clinton spelen in American Crime Story'

Clive Owen gaat Bill Clinton spelen in American Crime Story
Clive Owen gaat de rol van de Amerikaanse president Bill Clinton spelen in het derde seizoen van American Crime Story: Impeachment, meldt Deadline vrijdag.