'Alec Baldwin staat smartphone af voor onderzoek naar fataal incident op filmset'

Alec Baldwin staat smartphone af voor onderzoek naar fataal incident op filmset
Alec Baldwin heeft maanden na het fatale schietincident op de set van de film Rust zijn smartphone afgegeven voor onderzoek. De politie van de Amerikaanse stad Santa Fe zegt dat de acteur zijn telefoon heeft ingeleverd bij de autoriteiten in de buurt van zijn huis in New York, melden Amerikaanse media.

'Hoe Disney met Encanto weer een internationale hit te pakken heeft'

Hoe Disney met Encanto weer een internationale hit te pakken heeft
De release van Disneys nieuwste animatiefilm Encanto is door de sluiting van bioscopen in Nederland misschien wat geruisloos voorbijgegaan, maar internationaal is het een ouderwetse hit. Niet alleen de film zelf, maar ook de soundtrack vindt gretig aftrek en de eerste prijzen staan al op de schoorsteenmantel.

'Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week'

Nieuw op Netflix: Deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Deze week is de grootste release het allerlaatste seizoen van Ricky Gervais' veelgeprezen serie After Life.

'We zijn weer thuis-actrice Truus Dekker op 99-jarige leeftijd overleden'

We zijn weer thuis-actrice Truus Dekker op 99-jarige leeftijd overleden
Actrice Truus Dekker is afgelopen zaterdag op 99-jarige leeftijd overleden. Dat heeft producent Ellen Jens, die met haar bevriend was, vrijdag laten weten. Dekker werd vooral bekend dankzij de rollen die zij speelde in de televisieseries van Wim T. Schippers. Zij is in haar slaap gestorven.

'The Handmaid's Tale krijgt een zesde seizoen'

The Handmaid's Tale krijgt een zesde seizoen
De populaire serie The Handmaid's Tale krijgt een zesde seizoen. Dat vertelt actrice Ann Dowd vrijdag aan het Britse tijdschrift Radio Times.

'Schrijver van Sex and the City-spin-off vraagt om einde aan doodsbedreigingen'

Schrijver van Sex and the City-spin-off vraagt om einde aan doodsbedreigingen
Samantha Irby, een van de schrijvers van And Just Like That..., de spin-off van Sex and the City, heeft opgeroepen om haar geen doodsbedreigingen meer te sturen. In een nieuwsbrief aan haar volgers wijdt ze uit over de reacties die ze krijgt vanwege de serie.