'Parasite eerste niet-Engelstalige film die belangrijkste SAG-prijs wint'

Parasite eerste niet-Engelstalige film die belangrijkste SAG-prijs wint
De Zuid-Koreaanse film Parasite heeft maandag als eerste niet-Engelstalige film de SAG Award voor het beste filmensemble gewonnen. Deze prijs wordt gezien als de belangrijkste die jaarlijks wordt uitgereikt door de Screen Actors Guild, de Amerikaanse vakbond voor acteurs.

'Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week'

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week
Videoland heeft weer een aantal nieuwe series en films toegevoegd. Zo kun je vanaf nu seizoen 1 van Mr. Bean kijken en word je meegenomen in het spannende verhaal van Eagle Eye.

'Black Panther-regisseur Ryan Coogler begint met verfilmen strip Bitter Root'

Black Panther-regisseur Ryan Coogler begint met verfilmen strip Bitter Root
Black Panther-regisseur Ryan Coogler is begonnen aan de verfilming van de strip Bitter Root, meldt&utm_medium=rss&utm_campaign=black-panther-ryan-coogler-new-comic-book-movie" target="_blank"> NME zaterdag. Wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn, is niet bekendgemaakt.

'Oorlogsfilm 1917 wint prijs voor beste film bij Producers Guild Awards'

Oorlogsfilm 1917 wint prijs voor beste film bij Producers Guild Awards
De oorlogsfilm 1917 heeft zaterdag bij de Producers Guild Awards de prijs voor beste film in de wacht gesleept. De organisatie achter de prijzen feliciteert het productieteam achter 1917 via Twitter.

'Apple TV+ brengt The Banker uit ondanks protesten familie hoofdpersoon'

Apple TV+ brengt The Banker uit ondanks protesten familie hoofdpersoon
Twee ex-echtgenotes van Bernard Garrett senior, de hoofdpersoon in The Banker, proberen Apple ertoe te bewegen de film definitief niet uit te brengen. Ze zijn het niet eens met het besluit om de film in maart in première te laten gaan op het streamingplatform Apple TV+.

'Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week'

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week
Elke week verschijnen er nieuwe films en series op Netflix. Deze week zijn dat bijvoorbeeld The Blacklist, Ares en Sex Education.