'Acteur Billy Porter gaat goede fee spelen in Cinderella-film'

Acteur Billy Porter gaat goede fee spelen in Cinderella-film
Acteur Billy Porter neemt in een nieuwe verfilming van het sprookje Assepoester de rol van goede fee op zich, meldt Deadline zaterdagavond op basis van een vraag-en-antwoordsessie met Porter tijdens het New Yorker Festival.

'Zeer teleurstellende start voor nieuwe Will Smith-film Gemini Man'

Zeer teleurstellende start voor nieuwe Will Smith-film Gemini Man
Gemini Man, die nieuwe film met Will Smith in de hoofdrol, heeft het vrijdagavond tijdens de opening slechter gedaan dan voorspeld. De film bracht 'slechts' 7,5 miljoen dollar binnen, terwijl de makers op 30 miljoen hoopten.

'Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week'

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week
Netflix ververst bijna dagelijks het aanbod. Met deze week onder meer een nieuw seizoen van The Walking Dead, de terugkeer van Riverdale en het langverwachte vervolg op de hitserie Breaking Bad.

'Thrillerserie De 12 van Schouwendam vanaf 12 november op Videoland'

Thrillerserie De 12 van Schouwendam vanaf 12 november op Videoland
De nieuwe thrillerserie De 12 van Schouwendam is vanaf dinsdag 12 november in haar geheel op Videoland te zien. In de opvolger van De 12 van Oldenheim zijn hoofdrollen voor onder anderen Gijs Naber, Carine Crutzen, Huub Stapel, Fockeline Ouwerkerk en Benja Bruijning.

'Sophie Hilbrand wil kinderen voorbereiden op expliciete scène Zomerhitte'

Sophie Hilbrand wil kinderen voorbereiden op expliciete scène Zomerhitte
Voordat de kinderen van Sophie Hilbrand haar expliciete naaktscènes in de film Zomerhitte zien, zal ze hen daarop voorbereiden, zegt ze zaterdag in De Telegraaf.AMPLT a>

'Aaron Paul moet Aarons van Pauls onderscheiden'

Aaron Paul moet Aarons van Pauls onderscheiden
Aaron Paul probeerde tijdens een spelletje in een talkshow te raden of deelnemers Aaron of Paul heetten. De Breaking Bad-acteur was samen met astrofysicus Neil deGrasse Tyson te gast bij The Late Late Show with James Corden.