'James Bond-pistool van Sean Connery geveild voor ruim 250.000 dollar'

James Bond-pistool van Sean Connery geveild voor ruim 250.000 dollar
Een van de pistolen uit Dr. No, de filmklassieker waarin Sean Connery zijn debuut als James Bond maakte, is in de Verenigde Staten voor 256.000 dollar (ruim 210.000 euro) verkocht. Dat maakt veilinghuis &view=list&sale=undefined&catm=any&order=highest&xclosed=no&featured=no" target="_blank">Julien's Auctions donderdag (lokale tijd) bekend.

'Warner Bros blijft alle nieuwe films in Nederlandse bioscopen uitbrengen'

Warner Bros blijft alle nieuwe films in Nederlandse bioscopen uitbrengen
Warner Bros Benelux heeft bevestigd aan ANP dat alle nieuwe Warner-films gewoon in de Nederlandse bioscopen blijven uitkomen.

'Derde Soof-film wordt tevens de laatste'

Derde Soof-film wordt tevens de laatste
Het derde deel in de filmreeks Soof zal tevens de laatste zijn. Dat onthulde hoofdrolspeelster Lies Visschedijk donderdagavond in Beau.

'Mads Mikkelsen vindt Johnny Depps rol overnemen 'interessante uitdaging''

Mads Mikkelsen vindt Johnny Depps rol overnemen 'interessante uitdaging'
Mads Mikkelsen kijkt ernaar uit om Johnny Depps rol in de Fantastic Beasts-reeks over te nemen. De acteur vindt het uitdagend en tegelijkertijd heel interessant, vertelt hij aan Entertainment Weekly.

'Warner Bros laat in 2021 al zijn films ook in première gaan op HBO Max'

Warner Bros laat in 2021 al zijn films ook in première gaan op HBO Max
Warner Bros heeft besloten om al zijn films die in 2021 verschijnen gelijktijdig uit te brengen in de bioscopen en op HBO Max, meldt IndieWire donderdag. Dat betekent dat onder meer Dune en het vierde The Matrix-deel meteen op de streamingdienst verschijnen.

'Acteurs uit The Crown en The Queen's Gambit spelen in Assepoester-klucht'

Acteurs uit The Crown en The Queen's Gambit spelen in Assepoester-klucht
Acteurs Olivia Colman, Helena Bonham-Carter en Anya Taylor-Joy vertolken de hoofdrollen in een klucht die gebaseerd is op het Assepoester-sprookje. Het stuk wordt op 24 december uitgezonden op BBC Two.