'Overheid heeft nog miljoenen zelftests voor minima op de plank liggen'

Overheid heeft nog miljoenen zelftests voor minima op de plank liggen
Het ministerie van Volksgezondheid (VWS) heeft nog 6,9 miljoen zelftests op voorraad die bedoeld zijn voor minima, mensen met een laag inkomen of uitkering. Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van de zes tests per persoon. Uit een rondgang langs de vier grootste gemeenten blijkt dat alleen Den Haag alle tests naar de doelgroep verstuurd heeft.

'Zijn arbeidsmigranten de oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt?'

Zijn arbeidsmigranten de oplossing voor de krapte op de arbeidsmarkt?
Verschillende sectoren kampen met een flink tekort aan personeel. Daardoor is de discussie over de inzet van meer arbeidsmigranten in ons land actueler dan ooit.

'Yvonne Coldeweijer deelt nepvideo als 'bewijs' voor coke snuiven Talitha Muusse'

Yvonne Coldeweijer deelt nepvideo als 'bewijs' voor coke snuiven Talitha Muusse
Yvonne Coldeweijer heeft via haar betaalde account beelden gedeeld van Talitha Muusse die betrapt zou zijn op coke snuiven, maar die beelden zijn nep. BNR maakt bekend dat de beelden in scène zijn gezet door de Op1-presentatrice en een medewerker van BNR om "te laten zien hoe juicekanalen te werk gaan".

'Biden herhaalt dat hij geweld zal gebruiken om Taiwan te verdedigen'

Biden herhaalt dat hij geweld zal gebruiken om Taiwan te verdedigen
De Amerikaanse president Joe Biden heeft maandag opnieuw gezegd dat de Verenigde Staten bereid zijn om geweld te gebruiken om het door China geclaimde Taiwan te verdedigen. Biden sprak van een belofte die de VS zichzelf heeft opgelegd.

'Video | Waarom hetzelfde huis in Amsterdam veel duurder is dan in Groningen'

Video | Waarom hetzelfde huis in Amsterdam veel duurder is dan in Groningen
Bijna alle makelaars zeggen het tijdens een bezichtiging van een huis: "Locatie, locatie, locatie." De plek van een huis bepaalt grotendeels de waarde, maar waarom is dat eigenlijk zo? NU.nl bekijkt de verschillen tussen een fictief rijtjeshuis in Amsterdam en een in de Groningse gemeente Pekela.

'Overleden persoon gevonden in uitgebrande auto in Limburgs dorp Baarlo'

Overleden persoon gevonden in uitgebrande auto in Limburgs dorp Baarlo
In het Limburgse Baarlo is in de nacht van zondag op maandag een overleden persoon aangetroffen in een uitgebrande auto. Agenten vonden het lichaam aan De Berckt na een "reeks harde knallen", zo meldt de politie op Twitter. Ook waren een explosie en de claxon van de auto te horen.