'Dode en tien gewonden door schietpartij in centrum Straatsburg'

Dode en tien gewonden door schietpartij in centrum Straatsburg
Bij een schietpartij in de Franse stad Straatsburg is dinsdagavond een dode gevallen, zo laat de Franse brandweer weten. Tien personen zijn gewond geraakt. Een deel van het oude centrum is geëvacueerd. De politie jaagt op de dader.

'Aantal gewonden na schietpartij Straatsburg loopt op tot tien'

Aantal gewonden na schietpartij Straatsburg loopt op tot tien
In het centrum van de Franse plaats Straatsburg is dinsdagavond een dodelijke schietpartij geweest. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog. 

'PSV leidt in eerste helft bij Inter dankzij Lozano'

PSV leidt in eerste helft bij Inter dankzij Lozano
Het uitgeschakelde PSV speelt de laatste wedstrijd in groep B van de Champions League puur om de eer tegen Internazionale, dat nog wél volop zicht heeft op de volgende ronde. Volg het duel in Milaan, dat om 21.00 is begonnen, hier live.

'Jury wil 419 jaar cel voor man die inreed op demonstranten Charlottesville'

Jury wil 419 jaar cel voor man die inreed op demonstranten Charlottesville
Een jury in de Amerikaanse plaats Charlottesville wil dat James Fields, de man die in 2017 tijdens een demonstratie op linkse activisten inreed, 419 jaar celstraf krijgt. In de praktijk betekent dit dat de 21-jarige man niet meer vrijkomt.

'Kosmonauten inspecteren reparatie aan Soyuz in de ruimte'

Kosmonauten inspecteren reparatie aan Soyuz in de ruimte
Russische kosmonauten inspecteerden dinsdag een reparatie aan de Soyuz. Ze maakten daarvoor een ruimtewandeling van 6,5 uur.

'Karen Gerbrands (PVV) verlaat Kamer en maakt plaats voor Emiel van Dijk'

Karen Gerbrands (PVV) verlaat Kamer en maakt plaats voor Emiel van Dijk
PVV'er Karen Gerbrands verlaat de Tweede Kamer. Ze wordt woensdag opgevolgd door Emiel van Dijk, die eerder dit jaar al tijdelijk Gabriëlle Popken verving toen zij met zwangerschapsverlof was.